Develi Ziraat Odası

ZOBİS
Develi Ziraat Odası > Haberler > 35. Uluslararası Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali

35. Uluslararası Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali

3-4-5 Ağustos tarihleri arasında devam etmekte olan 35. Uluslararası Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri  büyük bir coşkuyla yapıldı. Sabah saatlerinde kortej yürüyüşüyle başlayan festivalde  İlçe protokolü festival boyunca devam edecek olan “Yöresel Ürünler Pazarının” açılışında bulunmuştu. Akşamki program ise Cumhuriyet Meydanında Develililerin yoğun katılımıyla ve coşkusuyla gerçekleşti. Ziraat Odası olarak “Yöresel Ürünler Pazarında standımızı kurarak Develi’nin yerli ürünlerini tüm halkımıza tanıtmaktayız.